Messe: Schweissen & Schneiden, Essen

Som ny forhandler af Cloos på det danske marked, vil vi selvfølgelig være repræsenteret på messen i Essen, Tyskland. På denne messe er Cloos på hjemmebane og vil vise alle de løsninger som er udviklet hos Cloos den seneste tid. Vi glæder os til at tage imod alle de danske kunder som har tid og lyst til at ligge vejen forbi. Vi er på messen hele ugen, fra mandag 11. september til fredag 15. september – HAL 3, STAND 3C63. Hvis I ønsker at booke et møde med os, så kontakt os på nedenstående mail eller telefon.

Bjarne Nielsen
Mail: bjarne@mikatool.dk
Mobil: 40 33 97 55

Michael Dybdal
Mail: michael@mikatool.dk
Mobil: 23 29 41 43

For bestilling af gratis billetter, kan I kontakt kontoret på mail: katja@mikatool.dk

Cloos absolutte trækplaster på messen vil være deres automatiske produktionslinje, hvor robotsvejsning er fuld integreret med håndtering og slibning i én produktionslinje. Med denne kombination, vil der helt sikkert være mange kunder der kan lukke huller i deres produktion og samtidig lave en væsentlig besparelse på deres svejseproces. Cloos’ eget QIROX system inkluderer robotteknologi, positionering, sikkerhedsteknologi, software, sensorer og en brugerflade til håndtering af de forskellige dele. Cloos portefølje spreder sig fra simple svejserobotter til komplekse, kundespecifikke løsninger og alt der imellem.

På messen er der også blevet plads til Cloos nye QINEO ArcBot, som sikrer en nem og hurtig indgang til robotsvejse-verdenen. ArcBot frigiver medarbejdere samtidig med at den sørger for en sikker og reproducerbar svejsekvalitet. Højteknologien ved MIG/MAG og den præcise Cobot, komplimentere hinanden perfekt!

Der udstilles også manuelle svejsemaskiner med QINEO svejse-kilde – der vil være live-fremvisninger, hvor besøgende med egne øjne kan se det brede udbud der findes af manuelle svejsemaskiner fra simpel til avanceret. QINEO StarT sikrer en nem start når man bevæger sig ind i en ny svejse-verden med den modernet MIG/MAG svejse teknologi.

Cloos egen software løsninger vil naturligvis også blive vist frem – god software er en forudsætning for at få maksimal ydeevne og samarbejde ud af svejse-kilde og robot. Med den nye C-Gate IoT platform kan brugerne få adgang til information fra deres svejse-produktion i real-tid. Al central data vil blive tilgængeligt og vil give mulighed for maksimal overvågning og kontrol, ned til mindste detalje. C-Gate består af flere moduler som kan aktiveres efter brugerens behov.
Derudover giver Cloos RoboPlan software mulighed for Off-line programmering af robotsvejsere. RoboPlan tillader at stier og sensorers rutiner af 3D modeller overføres til bruger-platformen. Dette sikrer systemets udnyttelse, optimerer produktionen og gør svejsningen fleksibel.
På messen vil Cloos, for første gang, præsentere den nyeste digitale platform QNECT. I fremtiden vil alle digitale løsninger fra Cloos blive integreret her, så brugerne vil have adgang til alt information med det samme.

For at læse Cloos pressemeddelelse i fuld længde, på engelsk – tryk her

PR 1 CLOOS SchweissenSchneiden 2023
PR 2 CLOOS SchweissenSchneiden ProductionLine
PR 4 CLOOS SchweissenSchneiden QINEOArcBoT

Seneste nyheder

Sommerferie-lukket

MIKA Tool og MIKA Tool Welding holder sommerferie fra d. 17. juli til 28. juli 2023 (begge dage inkl.) MIKA Tool: Ved hastesager kan vi

Læs mere