Om MIKAtool

Hos MIKAtool har vi specialiseret os i værktøjer og tilbehør til pladebearbejdning – bl.a. almindelig stål, aluminium og rustfrit stål. Vi sælger værktøjer og tilbehør til stansemaskiner og bukkemaskiner samt sliddele til laserskæremaskiner, herunder laserlinser, dyser, keramik og andet tilbehør.

MIKAtool så dagens lys tilbage i 2011 og selve firmaet har derfor ikke så mange år på bagen. Men menneskerne bag etablering af MIKAtool har 30 års erfaring fra branchen fra ansættelser hos andre virksomheder. Flere af de produkter, vi tilbyder hos MIKAtool, er fra leverandører vi har arbejdet sammen med i mange år, og vi kender derfor vores leverandører særdeles godt. Vi arbejder kun sammen med de aller bedste, og vi tør derfor godt sige, at vi kun leverer værktøjer og tilbehør af højeste kvalitet.

MIKAtool Welding

MIKAtool Welding er vores søsterselskab som forhandler svejsemaskiner fra tyske Cloos. Cloos er specialister i robotsvejsning og manuelle svejsemaskiner. Vi har et helt team klar til at hjælpe jer med at finde den helt rigtige løsning til jeres produktion – og går I med tanker om at investere i robotsvejsning, så kommer vi gerne på besøg og får en snak om dette. MIKAtool Welding er et nyt selskab som blev stiftet i 2023, men tag ikke fejl at den korte levetid. MIKAtool Welding har masser af viden og erfaring fra tidligere ansættelser.

Kontakt

Få en uforpligtende snak – vi sidder klar

Mangler I inspiration til jeres nye robot-investering? Eller skal I have hjælp til at bestille værktøjer til næste produktionsopgave? Måske skal I bare bestille reservedele til eksisterende produkter eller maskiner.

Vi hjælper med det hele og vi sidder klar ved telefonerne.

Mikatool negative
Kontakt os her

Har du brug for sparring?

Vores eksperter sidder klar til at rådgive dig med den bedste løsning til dig og dine opgaver.

  Navn*
  Email*
  Tlf.*
  Virksomhed*
  Besked

  Gå ikke glip af nyheder!

   Navn*
   Email*