Lær fra specialisterne

Lad jeres personale blive uddannet i jeres Cloos maskiner – det er win-win for alle. Jeres produktion bliver optimeret og I sikrer at jeres virksomhed har de bedste forudsætninger for at skabe vækst. Jeres medarbejdere bliver dygtigere – det er både godt for jer og deres egen tilfredsstillelse. Og sidst, men ikke mindst – det er godt for os, for vi samler på tilfredse kunder, der lykkes med de løsninger som vi tilbyder.

Vi kan tilbyde at oplærer jeres personale ud hos jer. Vi kan hjælpe med at se løsninger som måske ikke ligger lige for. Mangler I hjælp til at planlægge vedligeholdelse, så I minimere jeres nedetid eller mangler I inspiration til optimering af jeres programmering – alt sammen kan vi være behjælpelig med. Giv os et kald, så er vi klar på et besøg.

Cloos tilbyder kurser til alle kunder der har et Cloos produkt i sin produktion. Derfor kan I altid kontakte os og få en snak om hvad der kan lade sig gøre og vi kan hjælpe jer med at finde den bedste uddannelses-løsning til jeres personale. Når jeres personale deltager i uddannelse hos Cloos, får de mulighed for at se Cloos’ fabrik og tale med Cloos’ egne teknikere, som helt sikkert kan videregive nyttig og vigtig viden.

placeholder compressed

Vi har jeres ryg

Nedbrud? Bare rolig – vi er kun et opkald væk

Hvis uheldet er ude og jeres svejsemaskine står stille, så er vi klar til at hjælpe jer. Vores serviceteknikere har flere års erfaring med fejlfinding, reparationer og programmering. Mange opgaver kan løses over telefonen og derfor er I altid velkommen til at kontakte vores serviceteknikere direkte.

placeholder compressed
Kontakt os her

Har du brug for sparring?

Vores eksperter sidder klar til at rådgive dig med den bedste løsning til dig og dine opgaver.

  Navn*
  Email*
  Tlf.*
  Virksomhed*
  Besked

  Gå ikke glip af nyheder!

   Navn*
   Email*