VERSADIE – THICK TURRET KLIPPEMATRICE

4. april 2018

Clamp Clearing, klippematricer er en nødvendighed hvis man vil udnytte det maximale af en plade. Når man benytter klippematricer kan man komme meget tæt på pladekløerne og dermed reducere spild på pladen og derfor smide så lidt af pladen væk som muligt.

Mates Versadie hæver Clamp Clearing klippematricer til et endnu højere niveau med flere nye features. Først og fremmest er det nu ikke længere nødvendigt at skifte hele matricen fordi Versadie har indsatse som skiftes i stedet for. Indsatsene fås i den længst mulige størrelse i henholdsvis D og E station, præcis som de størrelser der fås i dag. Tolerancen af indsatsene er minimal, hvilket sikre en optimal produktion.

Alle indsatse til Versadie er lavet af pulverstål – det bedste materiale på markedet! Dette værktøjsstål er specielt optimalt til klippeværktøjer fordi klippeværktøjer ofte er mere udsat end andre værktøjer i stansemaskinen. Dette skyldes at klippeværktøjer ofte skal stanse flere slag kort tid efter hinanden og derfor bliver varmt. Pulverstål kan bedre holde til varmen og derfor er denne ståltype en optimal løsning. Indsatsene kan naturligvis slibes og efter slibning af indsatsene kan hele matricen shimses op med almindelige matrice shims. Desuden laves Versadie matriceindsatsene med Slug free som standard, ligesom man kender det fra alle Mates standard matricer.

Versadie klippematricer fås i alle faconer (dog ikke rund) og kan have en brede på maximum 12,90 mm. Der er altså stor fleksibilitet med disse matricer.

For at gøre jeres klippeværktøjer komplette, kan vi foreslå at I sammen med Mates Versadie klippematrice benytter Mates 2-delte klippestempel, hvor princippet er det samme som med matricen. Her udskiftes indsatsen/ kniven når stemplet skal udskiftes i stedet for at udskifte hele stemplet. Her er kniven igen lavet af pulverstål som giver en mere sikker og effektiv produktion.

Både klippeknive og klippematricer fås i D og E station.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag løbende nyheder fra Mika Tool.