STANS

MATE PRECISION TOOLING er en af verdens førende producenter af revolverstanse værktøjer/stans og har produceret værktøjer til metal branchen i over 50 år. MATE udvikler hele tiden deres produkter, så kundernes produktion altid er optimeret. MATEs produktionsfaciliteter er enorme, og det betyder at alle standard værktøjer bliver afsendt samme dag. Deres produktion er lokaliseret i Minnesota, USA og derfor har vi mulighed for at optage ordre hele arbejdsdagen i Danmark og stadig få afsendt varer samme dag.

Udover deres store standard program til Thick Turret (Prima-Power og Amada), Trumpf, Euromac, Salvagnini etc. så lagerfører MATE også mange `speciel værktøjer´, som kan afsendes samme dag.

Vi, hos MIKA Tool har et sublimt samarbejde med MATE, og efter mere end 13 års samarbejde kender vi MATE fra inders til yderst. En loyal samarbejdspartner, som altid yder den bedste service, og dermed giver os, som forhandler, de bedste betingelser for at vi kan hjælpe vores nye og eksisterende kunder bedst muligt.

Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe jer.

For mere information kan I besøge Mates hjemmeside.

Kontakt

Har du spørgsmål til vores løsninger, er du er velkommen til at kontakte os.