LASER

Vi leverer tilbehør: linser, spejle og vinduer af høj kvalitet til alle typer laserskæremaskiner – både CO2 og fiber. Vores leverandør er amerikanske II-VI, som er den førende producent på markedet, og derfor kan vi med ro i sindet fortælle, at vi leverer optik i aller højeste kvalitet. II-VI er bl.a. det fortrukne mærke, som benyttes af de fleste OEMs, når de vælger hvilke linser og spejle, der sidder i maskinen, når den skal leveres og stilles op hos kunden.

Stort set alle vores produkter til laserskæremaskiner lagerføres, så vores kunder altid har minimal nedetid på maskinen, hvis uheldet skulle være ude. De maskiner, vi bl.a. sælger til, er: Amada, Bystronic, Prima-Power, Salvagnini og Trumpf for blot at nævne nogle af dem.

Udover optik til laserskæremaskiner har vi også et bredt sortiment af tilbehør fra Hypertherm, så som dyser, kabler, keramik dele, renseservietter o.a. Alt dette er selvfølgelig også på lager til omgående levering. Desuden tilbyder vi reservedele til skærehoveder bl.a. Precitec, og vi tilbyder service og reparation af skærehoveder i samarbejde med vores leverandør. I forbindelse med evt. reparation af et skærehoved, vil vi altid på forhånd få vurderet omfanget af reperationen, så I kan vurdere, om det er noget der kan betale sig, eller om det mest optimale vil være at tilbyde jer et nyt skærehoved til jeres maskine.

Hvis I ønsker et uforpligtende tilbud på optik til jeres laserskæremaskine, så kontakt os i dag.

For mere information kan I besøge enten II-VI’s hjemmeside eller Hypertherms hjemmeside.

Kontakt

Har du spørgsmål til vores løsninger, er du er velkommen til at kontakte os.