BUK

Vi tilbyder bukkeværktøjer fra italienske Eurostamp eller hollandske Wila. Begge producenter har deres forcer, og vi nyder fordele af at samarbejde med begge virksomheder. Til såkaldte almindelige opgaver, måske mindre serier af et emne, hvor der specielt skal kigges på værktøjsomkostninger, kan det være en fordel at benytte Eurostamp, som er rigtig dygtige til at producere standard værktøjer til billigere penge – selvfølgelig stadig uden at gå på kompromis med kvaliteten! Skal man derimod bruge et bukkeværktøj, som skal køre samme produktion i mange år, og som skal bruges igen og igen, så kan det være at man skal betale lidt mere for værktøjet, og her er Wila stærke.

Begge vores leverandører kan også producere specielle bukkeværktøjer til helt specifikke emner, hvor standard værktøjer ikke kan bruges. Vi er selvfølgelig behjælpelige med at finde den helt rigtige løsning til jer.

Dertil skal nævnes, at vi selvfølgelig leverer værktøjer og tilbehør til alle typer kantpresse maskiner og til alle typer opspændinger, nye som gamle.

Send os en mail med den opgave I skal have løst, så sender vi et uforpligtende tilbud.

For mere information kan I besøge Eurostamps hjemmeside.

Kontakt

Har du spørgsmål til vores løsninger, er du er velkommen til at kontakte os.